Група № 25
Предмет «Організація виробництва та обслуговування»
Підручник Н.О.П’ятницька «Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства»
Тема уроку: Контрольна робота № 2
(Кожна правильна відповідь на 1-10 питання – 1 бал, 11питання – 2 бали).
- Яка відмінність між складською і транзитною формою постачання продуктів?
- Назвіть джерела постачання ПРГ продуктами харчування.
- Що таке товарні запаси на підприємстві?
- Назвіть рекомендовані норми товарних запасів для сипучих, м’ясо-рибних продуктів, хліба і молока.
- Перелічіть способи зберігання продуктів харчування.
- Що таке нормовані і ненормовані товарні втрати?
- Назвіть основні ознаки класифікації тари.
- Що таке тарооборот і які операції він включає?
- Яке призначення і компонування складських приміщень?
- Як поділяють ваги за видом показника маси?
- Що таке логістика та її використання для організації постачання підприємств ресторанного бізнесу?