Профтехосвіта
  • slides
  • slides
  • slides
  • slides

Організація виробництва та обслуговування. Контрольна робота № 2.

Група № 25

Предмет «Організація виробництва та обслуговування»

Підручник Н.О.П’ятницька «Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства»

Тема уроку: Контрольна робота № 2

(Кожна правильна відповідь на 1-10 питання – 1 бал, 11питання  – 2 бали).

  1. Яка відмінність між складською і транзитною формою постачання продуктів?
  2. Назвіть джерела постачання ПРГ продуктами харчування.
  3. Що таке товарні запаси на підприємстві?
  4. Назвіть рекомендовані норми товарних запасів для сипучих, м’ясо-рибних продуктів, хліба і молока.
  5. Перелічіть способи зберігання продуктів харчування.
  6. Що таке нормовані і ненормовані товарні втрати?
  7. Назвіть основні ознаки класифікації тари.
  8. Що таке тарооборот і які операції він включає?
  9. Яке призначення і компонування складських приміщень?
  10.  Як поділяють ваги за видом показника маси?
  11.  Що таке логістика та її використання для організації постачання підприємств ресторанного бізнесу?

Коментарі закриті.

Профтехосвіта

АДРЕСА ЛІЦЕЮ:
80316 м. Рава-Руська,
вул. 1-го Листопада, 6
Тел: 43-149
Email: rrlicey@ukr.net