Профтехосвіта
  • slides
  • slides
  • slides
  • slides

Контрольна робота № 2. Теплове та холодильне устаткування

Група № 25

Предмет «Устаткування підприємств харчування»

Підручник Н.П.Саєнко «Устаткування підприємств

громадського харчування»

Тема: Контрольна робота № 2

«Теплове та холодильне устаткування»

І рівень (кожна правильна відповідь – 1 бал)

  1. Жаровня обертова електрична ЖОЕ-720 безперервної дії призначена для:

а) смаження виробів у великій кількості жиру;

б) випікання млинцевого напівфабрикату;

в) для розстоювання кондитерських виробів;

г) випікання піци.

2. Яка температура розігрітих конфорок у плиті при середньому режимі?

     а) до 280оС;

     б) до 300 оС;

     в) до 320 оС;

     г) до 350 оС.

3. Скільки часу можна використовувати жир у фритюрниці при безперервній роботі?

     а) 20 год;

     б) 30 год;

     в) 40 год;

     г) 50 год.

ІІ рівень (кожна правильна відповідь – 1 бал)

1. Назвіть переваги та недоліки газового устаткування.

2. Назвіть переваги та недоліки електричного устаткування.

3. За якими ознаками класифікують холодильне устаткування?

ІІІ рівень (перше питання – 1бал, друге – 2 бали)

  1. Яка роль компресора у холодильному устаткуванні?
  2. Будова та принцип дії водонагрівника ВЕ-210.

ІV рівень (відповідь оцінюється в 3 бали)

  1. Яких правил техніки безпеки слід дотримуватись при роботі з електричним устаткуванням?

Коментарі закриті.

Профтехосвіта

АДРЕСА ЛІЦЕЮ:
80316 м. Рава-Руська,
вул. 1-го Листопада, 6
Тел: 43-149
Email: rrlicey@ukr.net