Профтехосвіта
  • slides
  • slides
  • slides
  • slides

Приготування пісочного десертного тіста

Група № 25

Предмет «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства»

Підручник Г.Т.Зайцева «Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів»

Тема уроку: «Приготування пісочного десертного тіста»

https://drive.google.com/file/d/1_p0Gnhx7ijQbQ1AjCdoNOLjT2w5UaInA/view?usp=sharing

Тема уроку: «Приготування печива із пісочного десертного тіста»

https://drive.google.com/file/d/1f0aOZ6qf_A_l2cGMPeWRpwPunc8M-t0e/view?usp=sharing


Коментарі закриті.

Профтехосвіта

АДРЕСА ЛІЦЕЮ:
80316 м. Рава-Руська,
вул. 1-го Листопада, 6
Тел: 43-149
Email: rrlicey@ukr.net