Профтехосвіта
  • slides
  • slides
  • slides
  • slides

Контрольна робота № 11. Технологія приготування напоїв.

Група № 35

Предмет «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

Підручник В.С.Доцяк «Українська кухня»

Тема уроку: Контрольна робота № 11

«Технологія приготування напоїв»

 І рівень (кожна правильна відповідь – 1 бал)

1. Як припинити процес бродіння готового квасу?

а) поставити на холод; 

б) додати спирту;  

в) долити води;  

г) додати кислоти.

2. Яка температура подачі морсів?

     а) 8-10 оС; 

     б) 10-12 оС; 

     в) 12-14 оС;  

     г) 14-16 оС.

3.Щоб при заварюванні какао не утворювались грудочки його змішують з

     а) водою;  

     б) цукром;    

     в) молоком;

     г) сиропом.

ІІ рівень (кожна правильна відповідь – 1 бал)

  1. Які ви знаєте види кави?
  2. Чому чай не зберігають з продуктами, що мають різкий запах?
  3. Яка харчова цінність чаю?

ІІІ рівень (перше питання – 1 бал, друге – 2бали)

  1. Технологія приготування та відпуск кави чорної.
  2. Технологія приготування та відпуск какао з молоком.

ІV рівень ( відповідь оцінюється в 3 бали)

  1. Як приготувати гарячий шоколад?

Коментарі закриті.

Профтехосвіта

АДРЕСА ЛІЦЕЮ:
80316 м. Рава-Руська,
вул. 1-го Листопада, 6
Тел: 43-149
Email: rrlicey@ukr.net