Профтехосвіта
  • slides
  • slides
  • slides
  • slides

Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції»

     «Санітарія і гігієна», гр.35

 Тема: «Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції».

Опрацювати матеріал за даними посиланнями, основне законспектувати.

https://tourism-book.com/pbooks/book-83/ua/chapter-3295/

https://vunivere.ru/work16195/page5

https://studopedia.org/4-179868.html

Конспекти надсилайте, будь ласка, на ел. пошту: anastasijaserediak@gmail.com


Коментарі закриті.

Профтехосвіта

АДРЕСА ЛІЦЕЮ:
80316 м. Рава-Руська,
вул. 1-го Листопада, 6
Тел: 43-149
Email: rrlicey@ukr.net