Профтехосвіта
  • slides
  • slides
  • slides
  • slides

Харчування різних вікових та професійних груп населення

      «Фізіологія харчування»,  гр.35

Тема: «Харчування різних вікових та професійних груп населення».

  • Раціональне харчування дітей, підлітків, студентів;
  • раціональне харчування людей розумової праці, робітників легкої, середньої та важкої праці;
  • раціональне харчування людей похилого віку та спортсменів;
  • поняття про дієтичне харчування;
  • характеристика основних дієт;

Опрацювати матеріал за даними посиланнями:

https://pidruchniki.com/15170515/meditsina/fiziologo-gigiyenichni_osnovi_ratsionalnogo_harchuvannya_robitnikiv_serednoyi_vazhkoyi_fizichnoyi_pratsi

https://pidruchniki.com/10670412/meditsina/fiziologo-gigiyenichni_osnovi_ratsionalnogo_harchuvannya_lyudey_pohilogo_viku

https://pidruchniki.com/15510518/meditsina/fiziologo-gigiyenichni_osnovi_likuvalnogo_harchuvannya

https://pidruchniki.com/2015060965406/turizm/harakteristika_osnovnih_diyet

В робочих зошитах законспектувати:

      –  основні фізіолого-гігієнічні принципи раціонального харчування людей, зайнятих розумовою працею;

         – основні фізіолого-гігієнічні принципи раціонального харчування людей похилого віку;

         –  фізіолого-гігієнічні основи лікувально-профілактичного харчування;

          – основні фізіолого-гігієнічні принципи раціонального харчування студентів.


Коментарі закриті.

Профтехосвіта

АДРЕСА ЛІЦЕЮ:
80316 м. Рава-Руська,
вул. 1-го Листопада, 6
Тел: 43-149
Email: rrlicey@ukr.net